Veilig thuis Noord-Holland Noord

NOORD-HOLLAND NOORD

Snel weg van deze website!
Geschiedenis wissen

Avondchat

In verband met de afschaffing van de avondklok is onze chat geopend op werkdagen van 9 tot 17 uur.

U kunt ons ook 24/7 gratis bellen op 0800 2000. Bij direct gevaar, bel 112.

Chat gratis en anoniem met een medewerker voor advies.

Huisregels Veilig Thuis

Alle medewerkers van Veilig Thuis NHN doen hun best om u zo goed mogelijk te helpen. Wij gaan respectvol met iedereen om en verwachten dat ook van u. Wij vragen u om de aanwijzingen van medewerkers op te volgen. Dit is belangrijk voor uw veiligheid en de veiligheid van anderen. Om onduidelijkheden te voorkomen hebben we een aantal huisregels vastgesteld. Deze gelden op al onze locaties en het terrein daaromheen.

Huisregels Veilig Thuis NHN (pdf)

2 april 2021

-----------------------------------------------------------------

Dienstverlening Veilig Thuis in coronatijd

De dienstverlening van Veilig Thuis Noord-Holland Noord gaat ten tijde van corona gewoon door. Voor al uw vragen, meldingen etc. met betrekking tot huiselijk geweld en kindermishandeling staan wij voor u klaar. Heeft u vermoedens van of te maken met huiselijk geweld en/of kindermishandeling neem dan telefonisch contact met op ons.

Maatregelen om besmetting coronavirus te verminderen/voorkomen
Ook Veilig Thuis Noord-Holland Noord neemt maatregelen om het risico op besmetting met het coronavirus te beperken. Onze medewerkers wegen continu zorgvuldig het belang af van zowel onze cliënten, samenwerkingspartners als de collega’s. Bij elk persoonlijk cliëntcontact maken we daarom én een expliciete afweging van het risico op besmetting én beoordelen we de veiligheid van ons allen. Het kan dus voorkomen dat geplande (huis)bezoeken niet of op een andere manier plaatsvinden. Denk daarbij aan een bezoek op de locatie van Veilig Thuis (Hertog Aalbrechtweg 5 Alkmaar)) of via de telefoon. Onze medewerkers bellen van tevoren op om samen te bespreken of het bezoek door zal gaan. Als het bezoek doorgaat, zullen medewerkers geen handen schudden om zo te voorkomen dat iemand ziek wordt.

Ons kantoor is van 08.00-17.00 uur geopend. Uiteraard kunt u altijd telefonisch bij ons terecht voor advies en ondersteuning van 08.00- 19.30 uur. Voor spoedgevallen is Veilig Thuis ook na 19.30 bereikbaar.

We vragen uw begrip voor deze maatregelen.

Heeft u nog andere vragen? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 088 - 0100 502.

april 2021

----------