Veilig thuis Noord-Holland Noord

NOORD-HOLLAND NOORD

Snel weg van deze website!
Geschiedenis wissen

Advies of hulp nodig

Huiselijk geweld en kindermishandeling komen vaak voor, op alle leeftijden en in alle culturen. Het zijn zelfs de meest voorkomende vormen van geweld. Als je je zorgen maakt om de veiligheid van een kind, een volwassene of een oudere in jouw omgeving is het belangrijk dat er hulp komt, want het geweld stopt niet vanzelf. Iemand moet de eerste stap zetten. Ben jij dat?

Wil je advies of heb je hulp nodig voor een ander en/of jezelf? Bel dan gratis het landelijke nummer van Veilig Thuis 0800-2000.

Je krijgt een bandje te horen waarbij je wordt gevraagd de naam van de plaats waar je woont in te spreken of de woonplaats van de persoon waarvoor je belt. Daarna word je direct doorverbonden met een medewerker in de juiste regio.
Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week.
 
Ook wanneer je vermoedt dat iemand in jouw omgeving te maken heeft met huiselijk geweld of kindermishandeling kun je dit melden bij Veilig Thuis.
 

24 uur per dag bereikbaar

Je krijgt een medewerker aan de telefoon, die aandachtig naar jouw verhaal luistert, je vragen beantwoordt en advies geeft. Ook kijkt de medewerker samen met je of en zo ja welke professionele hulp er nodig is.
 
Bel gratis: 0800-2000 (24 uur per dag)